Održano sve-sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Istarske županije

Održano sve-sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Istarske županije

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR), podružnica Istarske županije organizirala je i provela dio sve-sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Istarske županije u Labinu 29.08. i u Kanfanaru (Sošići) 04.10.2020. godine.

S obzirom na specifičnu situaciju ove godine zbog pandemije COVID-19, sve-sportsko natjecanje organizirano je na dvije lokacije s manjenim brojem sudionika natjecanja i sportskih disciplina.

 

Organizator natjecanja je bio UDVDR-a podružnica IŽ, a domaćini natjecanja bili su ogranci Labin i Rovinj. Pokrovitelji natjecanja su: Istarska županija te gradovi Labin, Rovinj i općina Kanfanar.

Na natjecanju je sudjelovalo oko 60 natjecatelja iz ogranaka UDVDR: Labina, Poreča, Rovinja i kluba Vižinada. Ukupno je bilo 8 ekipa u boćanju, briškuli, trešeti, šahu i stolnom tenisu.

Na natjecanju u Sošićima sudjelovali su i gosti: gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga, načelnici općina Kanfanar Sandro Jurman i općine Bale Edi Pastrovicchio.

Natjecanje je proteklo u potpunom redu bez ikakvih problema i bez povreda. Po završetku natjecanja dodijeljena su priznanja za postignute rezultate, organiziran je zajednički ručak i druženje svih sudionika natjecanja i gostiju.

PREDSJEDNIK: Marijan Mužinić

Galerija fotografija