Susret Timova za zdravlje Istarske i Primorsko-goranske županije

Susret Timova za zdravlje Istarske i Primorsko-goranske županije

U četvrtak 07. prosinca 2017. u Gradu Pazinu održan je susret Timova za zdravlje Istarske i Primorsko-goranske županije na kojima su razmijenjena iskustva u radu na ciljevima i zadacima županijskih planova za zdravlje i socijalno blagostanje. Susret su vodile pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije, Sonja Grozić-Živolić i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo Primorsko-goranske županije Đulija Malatestinić.

Članovi Tima Istarske županije prezentirali su Plana za zdravlje i socijalno blagostanje Istarske županije od 2017. do 2020. godine, s posebnim naglaskom na Plan zdravstvene zaštite i Socijalni plan te županijske prioritete (Prioritet I: Promocija zdravlja, prevencija i rano otkrivanje kroničnih nezaraznih bolesti, Prioritet II: Mentalno zdravlje djece i mladih i podrška obitelji, Prioritet III: Koordinacija razvoja i pružanja socijalnih usluga u zajednici i Prioritet IV: Selektivno prikupljanje korisnog otpada iz komunalnog otpada).

Članovi Tima Primorsko-goranske županije prezentirali su aktivnosti po prioritetima Plana za zdravlje i socijalno blagostanje PGŽ sa naglaskom na aktivnosti unapređenja zdravstvene pismenosti, razvoj udomiteljstva djece u Primorsko-goranskoj županiji, unapređenje skrbi o starijim osobama i na evaluaciji Plana.

Galerija fotografija