Održan 8. stručni skup predškolskih ustanova Istarske županije

Održan 8. stručni skup predškolskih ustanova Istarske županije

Zavod za javno zdravstvo Istarske županije i Dječji vrtić Sunce iz Fažane, dana 18. listopada 2017. godine, u prostorijama Multimedijalnog centra Fažana, organizirali su tradicionalni 8. stručni skup predškolskih ustanova Istarske županije.

Na samom početku, skup su pozdravili ravnateljica DV Sunce, Ljiljana Brajić, ravnatelj ZZJZIŽ, Aleksandar Stojanović, zamjenica načelnika Općine Fažana, Ada Damjanac i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije, Patricia Percan, koja je otvorila skup.

Dječji vrtić Sunce nas je svih zajedno počastio zanimljivim i bogatim domjenkom. Jedan dio raznovrsne ponude zauzeli su i prijedlozi jela iz nedavno objavljene Brošure školskih recepata prilagođene djeci s posebnim prehrambenim potrebama, a koju mogu koristiti i vrtići. Kušali smo srdele, rižoto od morskih plodova, polpete od tikvica i graha, pitu sa sirom i tikvicama, razne salate, juhu s prosom, namaz od slanutka i tune, prutiće od rogača, ukusni puding od ječma s bananom i grožđicama...

Zahvaljujemo Dječjem vrtiću Sunce, na čelu s ravnateljicom Ljiljanom Brajić i svim njenim suradnicima, na velikom trudu i entuzijazmu, kao i svim predstavnicima regionalne i lokalne samouprave koji prepoznaju i podržavaju naše programe.

Zavod za javno zdravstvo Istarske županije

Galerija fotografija