ODRŽAN 3. SAJAM ZDRAVOG ŽIVOTA I LJEPOTE

ODRŽAN 3. SAJAM ZDRAVOG ŽIVOTA I LJEPOTE

U organizaciji Strukovne škole Pula i Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, dana 28.04.2017. g. održan je 3. Sajam zdravog života i ljepote, u hotelu Park Plaza Histria.
Na manifestaciji, posvećenoj zdravom životu i ljepoti, sudjelovali su obrtnici i tvrtke koje su aktivne na području zdravstvenog turizma, wellness i spa industrije, ljepote, nutricionizma i proizvodnje hrane (OPG-ovi).
Sve aktivnosti Sajma odvijale su se od 9:00 - 20:00 sati. Svečanom otvorenju nazočili su predstavnici Istarske županije, Grada Pule, predstavnici srednjih škola, učenici i brojni gosti. Sve okupljene posebno su pozdravili ravnatelji ZZJZIŽ i Strukovne škole Pula te pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu, a Sajam je pozdravio, podržao i pohvalio gradonačelnik Pule Boris Miletić.
Cilj Sajma je spajanje svih relevantnih sudionika iz područja ljepote i zdravlja, edukacija šire javnosti o proizvodima i uslugama koje postoje u tim sektorima te promocija Strukovne škole Pula i Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije kao ustanova koje u navedenim područjima uvode novitete te podižu razinu stručnosti i profesionalnosti.
Pored brojnih stručnih izlaganja i radionica, Zavod za javno zdravstvo Istarske županije predstavio je svoju novu aktivnost - Savjetovalište za prehranu.
Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli održavanju Sajma, a posebno medijima koji su ga popratili.
U pozitivnu atmosferu i veselo ozračje možete se uvjeriti ako pogledate naše fotografije.

Galerija fotografija