Utvrđivanje objedinjenih uvjeta zaštite okoliša za postojeće postrojenje tvrtke Calucem d.o.o. iz Pule

U Gradskoj palači u Puli, dana 26. studenoga 2013. godine održano je javno izlaganje izrađivača dokumentacije, tvrtke Ekonerg d.o.o. iz Zagreba, o Zahtjevu za utvrđivanje objedinjenih uvjeta zaštite okoliša i Tehničko-tehnološkom rješenju postojećeg postrojenja tvrtke Calucem d.o.o. iz Pule (bivša Istra cement d.d. Pula).

Obavještava se javnost i zainteresirana javnost da javna rasprava o navedenom Zahtjevu za utvrđivanje objedinjenih uvjeta zaštite okoliša i Tehničko-tehnološkom rješenju postojećeg postrojenja tvrtke Calucem d.o.o. traje do 16. prosinca 2013. godine te se pozivaju svi zainteresirani da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe upišu u knjige primjedbi koje se nalaze uz izloženu dokumentaciju ili dostave u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, zaključno s 16. prosincem 2013. godine, na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, 52100 Pula, Flanatička 29.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koje ne budu dostavljene u roku i ne budu čitko napisane neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi.

Zahtjev, Tehničko-tehnološko rješenje i Sažetak Zahtjeva za javnost dostupni su javnosti u prostorima Grada Pule u Puli, Forum 2 (prizemlje) svakog radnog dana od 8,00  do 15,00 sati te na službenim web stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr i Grada Pule - www.pula.hr.

Sažetak Zahtjeva  za javnost dostupan je javnosti i zainteresiranoj javnosti i u sjedištu Istarske županije u Puli, Flanatička 29, svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati te u prostorima Mjesnog odbora Stoja u Puli, Lettisova 1, četvrtkom od 8,30 - 11,30 sati.

Sažetak Zahtjeva za javnost i Tehničko-tehnološko rješenje dostupni su javnosti i na službenim web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode - www.mzoip.hr.