Prijem za istarske paraolimpijce u Domu sportova "Mate Parlov"

Prijem za istarske paraolimpijce u Domu sportova "Mate Parlov"

U zajedničkoj organizaciji Saveza sportova Istarske županije, Saveza sportova Grada Pule i Zajednice sportova Općine Medulin, u Domu sportova "Mate Parlov" u Puli upriličen je 24. 09. 2012. godine prijem za sve istarske paraolimpijce koji su sudjelovali ove godine na Paraolimpijskim igrama u Londonu.

Prijemu su nazočili Mikela Ristoski, njezin trener Danijal Temim, Boro Rađenović i njegov trener Dragan Brajković iz Atletskog kluba za osobe s invaliditetom "Medulin" iz Medulina, Jelena Vuković i njezina trenerica Katja Luketić iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom "Spektar" iz Pule kao i Gracijano Turčinović i njegov trener Mladen Pucarić iz Sportskog društva paraplegičara Pula.

Na prijemu su riječi zahvale sportašima i njihovim trenerima uputili Anton Peruško, predsjednik Saveza sportova Istarske županije, Davor Peruško, predsjednik Zajednice sportova Općine Medulin i Patricia Smoljan, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije. Sportašima i njihovim trenerima uručena su prigodna priznanja.