Pazin: Konstituiranje Županijskog savjeta mladih Istarske županije

Pazin: Konstituiranje Županijskog savjeta mladih Istarske županije

U četvrtak, 25. ožujka 2010. godine, u prostorima Skupštine Istarske županije u Pazinu konstituiran je novi saziv Županijskog savjeta mladih Istarske županije.

Članove novog saziva pozdravio je predsjednik Skupštine Istarske županije Dino Kozlevac i zaželio im uspješan rad, obećao potporu županijskih tijela i službi, te Skupštine Istarske županije.

Dobre želje za uspješan rad i suradnju uputio im je i Denis Sgagliardi , predsjednik Savjeta mladih ranijeg saziva.

Za predsjednika Savjeta jednoglasno je izabran Luka Peruško, kojeg je u Županijski savjet mladih predložila Studentska udruga Pula, a za zamjenika predsjednika  Vedran Ivančić, predložen od Udruge Studio 52215.

Osim predsjednika i zamjenika, Skupština je u Županijski savjet mladih imenovala još: Maju Maksić, Tamaru Itrić, Nenada Stefanovića, Melitu Pauletić, Marina Zagrića, Vilia Rosandu, Tiziana Šurana, Ivana Nekića i Ivana Lukeža.

Županijski savjet mladih uputio je Skupštini Istarske županije prijedlog za donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Županijskog savjeta mladih Istarske županije, kojim se predlaže da se omogući izbor još dva zamjenika predsjednika.

Osim o izboru predsjednika i zamjenika predsjednika, Županijski  savjet je raspravljao o aktivnostima u narednom razdoblju, te se upoznao s temeljnim dokumentima.