Pula: Tradicionalno primanje za novinare u povodu božićnih i novogodišnjih praznika

Pula: Tradicionalno primanje za novinare u povodu božićnih i novogodišnjih praznika

Istarski župan Ivan Jakovčić, predsjednik Županijske skupštine Dino Kozlevac, zamjenici župana Viviana Benussi i Vedran Grubišić te županov savjetnik Valerio Drandić priredili su danas u  prostorijama Istarske županije u Puli, povodom božićnih i novogodišnjih praznika, prigodno primanje za novinare.
U prigodnom je obraćanju  župan Jakovčić pozvao sve na solidarnost i na više uvažavanja, jer samo na taj način možemo graditi sretno i zadovoljno društvo. Obznanio je kako će sve darove koje će osobno dobiti za predstojeće blagdane donirati korisnicama Sigurne kuće. To je simbolični čin solidariziranja  s onima kojima je to najviše potrebno.

Župan je pozvao sve istarske gradonačelnike da se solidariziraju s građanima  najvećeg istarskog grada i pomognu Puli da, u trenucima kada se pulska komunalna poduzeća nalaze u štrajku, što bezbolnije izađe na kraj s naslagama smeća i zaleđenog snijega. Obećao je da će pulskom gradonačelniku Borisu Miletiću dati maksimalnu podršku.

Riječima  zahvale i čestitkama u povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, predsjednik Županijske skupštine Dino Kozlevac u opuštenoj je atmosferi zaželio  uspješan nastavak suradnje i u 2010. godini.

Na kraju druženja, novinarima su uručeni prigodni darovi.