Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš - Golf igrališta Brkač

Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš - Golf igrališta Brkač

Na temelju Odluke Povjerenstva Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za ocjenu utjecaja na okoliš izgradnje Golf igrališta "Brkač" od 9. listopada 2008. godine do 8. studenog 2008. godine trajati će javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš - Golf igralište Brkač.

Studija će biti na javnom uvidu u prostorima: Općinske uprave Općine Motovun, Trg Andrea Antico 1 u Motovunu, radnim danom od 08,00 do 14,00 sati i u prostorima Upravnog odjela za održivi razvoj Istarske županije, Odsjeka za zaštitu okoliša u Puli, Flanatička 29/II, soba br. 28, radnim danom od 8,00 do 14,00 sati. Obavijest o javnom uvidu postavit će se na svim oglasnim pločama  u mjesnim odborima: Brkač, Kaldir, Motovun, i Sveti Bartol a uvid je moguć u općinskoj upravi Općine Motovun, Trg Andrea Antico 1, Motovun.

Javni uvid provodi Jedinstveni upravni odjel Općine Motovun u koordinaciji sa Upravnim odjelom za održivi razvoj Istarske županije, Odsjekom za zaštitu okoliša.

Javna rasprava će se održat u prostorijama Općine Motovun, Trg Andrea Antico 1, Motovun, dana 21. listopada 2008. godine s početkom u 18,00 sati.

Izlaganju  će biti nazočni predstavnici investitora, tvrtka "Stancija Dolzani" d.o.o. iz Motovuna i predstavnici izrađivača Studije, tvrtka IGH d.d. iz Zagreba, koji će prikazati tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša koje su definirane Studijom.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Studiju utjecaja mogu se upisati u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije i dostaviti u pisanom obliku u tijeku roka predviđenog za javni uvid, zaključno sa 8. studenim 2008. godine na adresu: OPĆINA MOTOVUN, Jedinstveni upravni odjel, Trg Andrea Antico 1, 52424 Motovun