Pula: Predsjednica udruge poslovnih žena BPW New York gđa Benham u Puli

Pula: Predsjednica udruge poslovnih žena BPW New York gđa Benham u Puli

Predsjednica udruge poslovnih žena BPW New York, ujedno i druga potpredsjednica svjetske udruge BPW International, gđa Elizabeth Benham, posjetila je Udrugu poslovnih žena BPW - prvi hrvatski klub Pula.

Cilj je posjete upoznavanje s radom pulskog kluba koji je jedini član ove ugledne međunarodne organizacije na području jugoistočne Europe.

BPW International je nestranačka, nevladina udruga poslovnih žena i poduzetnica, osnovana 1931. godine i ima Konzultativni status prve kategorije u Ujedinjenim nacijama.

U sklopu  posjete,  gđu Elizabeth Benham, u čijoj su pratnji bile Alida Perkov  kao predsjednica i Silvana Kostešić, kao potpredsjednica Udruge poslovnih žena BPW - prvog hrvatskog kluba Pula,  primili su u sjedištu Poglavarstva Istarske županije Kristina Bulešić, članica Poglavarstva IŽ, zadužena za razvoj civilnog društva i Tulio Demetlika, član Poglavarstva IŽ zadužen za održivi razvoj.

U vrlo srdačnom i zanimljivom razgovoru razmijenjena su iskustva u radu  američke i naše udruge poslovnih žena. Alida Perkov je ukazala na specifičnosti i način rada pulske udruge, čiji je osnovni cilj  poslovno informiranje, educiranje i  lobiranje poslovnih žena i poduzetnica, lokalno i na međunarodnoj razini.