Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme s polovicom radnog vremena u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije: Viši/a stručni suradnik/ca za pravne poslove – 1 izvršitelj/ica (na 6 mjeseci radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao)

Na temelju članka 28. i 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08 i 61/11, 04/18-Uredba Vlade RH, 112/19), članka 8. Pravilnika o unutarnjem redu Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb („Službene novine Istarske županije" br. 21/23), i  Plana prijma u službu u Upravna tijela Istarske županije za 2024. godinu (Službene novine Istarske županije, br. 2/24), pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije, raspisuje

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme s polovicom radnog vremena u 
Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije

Na radno mjesto:

Viši/a stručni/a suradnik/ca za pravne poslove -  1 (jedan/na) izvršitelj/ica  s polovicom punog radnog vremena, mjesto rada Pula, uz obvezni probni rok od dva mjeseca, na određeno vrijeme od 6 mjeseci radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao.

Preuzmite Oglas u pdf formatu: