Župan Miletić zahvalio Jaklin Majetić na velikom doprinosu istarskom gospodarstvu

Župan Miletić zahvalio Jaklin Majetić na velikom doprinosu istarskom gospodarstvu

Istarski župan Boris Miletić upriličio je danas prijem za dugogodišnju predsjednicu Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula Jasnu Jaklin Majetić povodom njezinog odlaska u mirovinu i njezinog nasljednika Danijela Benčića, inače predsjednika Uprave tvrtke Rudan d.o.o. Prijemu su prisustvovali i zamjenik župana Tulio Demetlika i pročelnik Upravnog odjela župana Ivan Glušac.

Župan Miletić je uputio zahvalu gđi. Jaklin Majetić na predanom radu na čelu HGK - Županijske komore Pula, ali i na odličnoj suradnji kako s Gradom Pulom dok je obnašao dužnost gradonačelnika i onoj s Istarskom županijom. Dodao je i kako je ona, kroz Komoru i Gospodarsko vijeće dala veliki doprinos gospodarstvu pružajući stručnu pomoć i podršku istarskim gospodarstvenicima, a posebno u osnaživanju ženskog poduzetništva. Novoizabranom predsjedniku Benčiću je, pak, zaželio puno uspjeha.

Jaklin Majetić je zahvalila na prijemu i lijepim riječima te je izrazila zadovoljstvo što na čelu Komore dolazi nova, mlada i uspješna osoba iz svijeta gospodarstva.

Tijekom susreta je bilo govora i o izazovima s kojima se istarsko, ali i hrvatsko gospodarstvo danas susreće, a u prvom redu je to nedostatak radne snage u mnogim djelatnostima, odnosno javnim službama. 
 

Galerija fotografija