U Svetim srcima upriličen prigodni božićno-novogodišnji prijem Istarske županije

U Svetim srcima upriličen prigodni božićno-novogodišnji prijem Istarske županije

U povodu predstojećih blagdana u muzejsko-galerijskom prostoru Sveta srca, u Puli, danas je održan tradicionalni prijem Istarske županije kojem su prisustvovali brojni uzvanici, a prisutnima su se obratili župan Boris Miletić, predsjednica Skupštine Sandra Ćakić Kuhar te zamjenik i zamjenica župana Tulio Demetlika i Jessica Acquavita.

Obraćajući se prisutnima, župan Miletić je konstatirao da je 2023. bila uspješna godina za Istarsku županiju, ali i ne samo za javni sektor, već i za poduzetništvo, poljoprivredu, ICT i druga područja u što se uvjerio obilazeći Istru i razgovarajući s brojnim građanima. Također, osvrnuo se na kapitalne investicije u obrazovanje, zdravstvo i socijalnu skrb koje su završene ili započete u ovoj godini, ali i na projekte i programe koji su planirani za 2024. 

„Ključ svega je zajedništvo, jedan čovjek može udarati ritam, usmjeravati stvari, definirati prioritete, ali bez kvalitetnog tima unutar jedne organizacije, a nakon toga suradnje na području cijele naše županije ovakvi rezultati ne bi bili postignuti“, kazao je župan.

Predsjednica Skupštine Ćakić Kuhar podsjetila je da je u 2023. godini obilježeno 30 godina od osnutka Istarske županije te 80 godina od donošenja povijesnih Pazinskih odluka.

"Obje odluke u temeljima su naše Istre, regije izvrsnosti, gospodarskog napretka, visoke kvalitete života i regija u kojoj se poštuju ljudska prava", poručila je.
U glazbenom djelu programa, nastupila je mlada glazbenica Zoe Šestan.

Galerija fotografija