Obavijest i upute kandidatima te vrijeme i mjesto održavanja testiranja za kandidate prijavljene na: Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije: Viši/a stručni suradnik/ca za povjerene poslove državne uprave – izdvojeno mjesto rada Pazin

Objavljuju se obavijest i upute kandidatima i vrijeme i mjesto održavanja testiranja za kandidate prijavljene na Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme u  Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije: Viši/a stručni suradnik/ca za povjerene poslove državne uprave – izdvojeno mjesto rada Pazin, KLASA/CLASSE: 112-02/23-01/01, URBROJ/N.PROT: 2163-06/7-23-05 od, 05. travnja 2023., na radno mjesto:

- Viši/a stručni suradnik/ca za povjerene poslove državne uprave -  jedan/na izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom, izdvojeno mjesto rada Pazin, uz obvezni probni rok od tri mjeseca.

Javni natječaj je objavljen objavljen dana 07. travnja 2023. u Narodnim novinama br. 39/2023. te također i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Istarske županije dana.

Preuzmite Obavijest i upute u PDF formatu: